Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Shaw forum current topics

older | 1 | .... | 11 | 12 | (Page 13) | 14 | 15 | .... | 37 | newer

    0 0

    So I just got a brand new condo and inside the media panel I noticed two fibre connections which I thought was weird, upon closer inspection one was clearly marked "TELUS COMMUNICATIONS INC" and the other was marked "SHAW CABLESYSTEMS". Other than the coax connections that are in my suite there were no other coax connections coming from "outside". Everyone in the building gets 1 year free service from TELUS but Shaw has been very quiet and haven't sent us anything (probably because they know we get the free service). Anyone know what's the deal? Is Shaw prepping for Fibre as well in new developments?

    0 0

    Belkin N600DB Wireless Router Model F9K1102 v2 Firmware 2.10.17, 08/26/2013 Hello, I have been noticing lately with the router connected that I am getting quite a bit of long "waiting....." status bar messages. I have done speed and ping tests, everything is fine. There is not one particular site this happens more than the other. It is completely random. Unfortunately, I haven't yet disconnected the router to troubleshoot as we are currently quite dependent on the router. I am wondering if the long "waiting..." would this be a Shaw or router issue?

    0 0
  • 06/18/14--12:26: Switching to SHAW
  • Hey all, so reluctantly I am being forced to switch to Shaw due to moving. So I went on the chat with them, and they said that the current occupant hasn't cancelled service yet. She said she would call them and get them to sort that out. Its been awhile and I have not heard back. Anyhow I was thinking and it shouldn't matter should it? Since its all based off modem MAC address of the modem, Correct? Or is this S.O.P for Shaw? Every time I have moved with telus I have had no such issues. Also is anyone aware of any promos Shaw has on the BB50 or BB100 They seem to not even try to compete with TELUS at that range. Really Just care about the upload but paying 90/month to get half the upload of my 50/10 seems well sad. Not that I have a choice in the matter.

    0 0

    Hi all, hope you can help me because I'm stumped. I don't know if this is a Shaw problem or a problem with my e-mail client. I very rarely (if ever) use Shaw's webmail. Instead I use Microsoft Outlook as an e-mail client to retrieve my e-mail from Shaw. I've never had a similar problem (and I'm talking on the order 15 years plus). Recently I had occasion to try to reset my password on my Facebook account. Their automated process on their web page kept telling me they e-mailed me and sent a six digit code to authorize the password reset. I tried multiple times over multiple days -- never received any e-mails via Outlook. Getting suspicious I decide to go to Shaw's webmail to check. There they all were, at least a dozen e-mails from Facebook -- but Outlook never retrieved a single one. Very frustrating! I don't have ANY rules setup in Outlook to block or divert or delete e-mails, so what's going on? Is Shaw somehow blocking these e-mails (not really blocking because there they are on the Webmail page) or not delivering them for some unknown reason? Like I said, this has never happened to me before. I've always received all e-mails in a timely manner (I have Outlook setup to check every 5 minutes for my main account and every half-hour for my other accounts). I even receive all the unwanted spam and phishing e-mails. But for some reason these ones from Facebook never made it to my Outlook client. Outlook client is from MS Office Pro 2010 ver. 14.0.7116.5000 if it matters.

    0 0

    In late May I agreed to a promotional offer to add Shaw Home Phone to my existing TV and Internet subscriptions. After a full month, Shaw was unable to get it working due to issues with their ability to port my number over from my current Telco provider. As part of the offer I agreed to try their latest PVR, the DCX-3510-M with the new HD guide. After discovering more than 8 shortcomings over the old DCT-3416 I had both it and the Home Phone modem discontinued and removed. Overall, a dismal experience! June 2014, Victoria, BC

    0 0

    Hello guys and gals I checked the shaw site and their results are in. television and SATELLITE subscribers are down but internet and phone subscribers are up. What youv guys think. Go to shaw.ca and investors and news media download their results. Bad or good news.

    0 0

    Hey all, First time posting here so please bare with me. I was on Shaw Broadband 100 up until two weeks ago. I hadn't changed my shaw package in many many years and I wanted to try and save a few bucks on my bill and possibly get Broadband 250 in the process. I have TV+PHONE+INTERNET through Shaw always have and probably always will. Was with Telus for a little bit back about 12 years ago but they could never keep the internet up with constant outages and extremely slow speeds. Haven't had a problem with Shaw up until I made this change two weeks ago. Basically, I spoke with a woman in Nanaimo, asked about my options for changing my TV and internet, was told I could save $6.00 month changing my TV package to one of the new ones since most of the HD channels I am currently paying for are now included in the package and getting Broadband 250. So I made the change but had to give up my old modem a Motorola SB901 non Wireless modem. I spoke with a tech on the phone and I was assured that I could bridge this new Arris SBG6782 without issue as he does it at home. The tech came out and was not very knowledgeable but did alright but informed me that speaking with his lead tech that this modem can not be bridged, I was very dissapointed with this as I am using an Asus RT-AC68U Wireless Asus Router as I have many AC devices in my home. But we couldn't actually get the Arris modem to work properly. We couldn't log in to the Web UI to make changes at all as the login I was provided by shaw never worked. He swapped out the modem for the Cisco DPC3825 which I was able to bridge and use without issuse. But after the tech left and I did initial testing it was actually slower then my broadband 100 but I was assured that this modem would work with 250. I decided to wait till the early morning to see if it was just congestion durring peak hours but when testing at 4:00am in the morning I was still slower then my old broadband 100. So that evening when I got home from work I power cycled everything and began doing my tests. Still below broadband 100 and basically getting 35% speed of broadband 250. So I called shaw, had them do tests in the area and was told that I was getting way below what I should be. I tighted all the cables in my home just to be sure and again couldn't get anywhere near broadband 250 and slower then broadband 100. So they dispatched a tech again. He came out changed up a couple splitters and replaced the Cisco with the Arris, that modem was dead and couldn't not connect at all. The second modem he tried worked but the Receive Light is Amber instead of blue which is should be. The tech informed me that the Amber Receive Ligth means its boradband 250 and I am pretty sure this is a lie as everywhere else it states that it should be Blue. The lights should read: Green Blue Blue Green Green Mine read Green Amber Blue Green Green As of writing this I just did test and get 225Mbps Down 16Mbps Up which I am OK with. But I do have some serious issues: 1.) What does the Amber Receive light mean? It is supposed to be blue according to Arris and searchs I've done on the subject but can't find anything on the Amber Receive Light. 2.) This is not a wireless AC router as shaw claims but an A/B/G/N. I have sporatic wireless issues where all wireless devices in my home, PS4, Surface Pro 2, 3 Samasung phones and an HP notebook will just lose the wireless connectivity, a problem I never had with my Asus Router. Anyone know of a way to bridge this modem or get the Asus Router working with it? I've tried some port forwarding but no go. Shaw refuses to bridge the modem as they have no codes for this, the problem being is the fact that Arris states the modem can be bridged from the UI but because shaw runs a custom Firmware they've disabled this feature. Can someone answer these questions for me pls? Thanx

    0 0

    In the last few months I've closed two Shaw internet accounts (business and personal). In each case I paid the final month's bill and returned the equipment to a Shaw outlet in person on the final day and got a signed receipt. In both cases Shaw sent me a bill weeks later still showing the equipment outstanding, and then they proceeded to dun me with automated phone calls and letters threatening to turn it over to Collections if I didn't pay up. How can they not know that the equipment has been returned when it was entered into their computer on the spot to print the receipt? When I called them, they said to just ignore it, their system is slow processing returns. Excuse me, but this is both inefficient and unprofessional. Shaw should smarten up and fix this.

    0 0
  • 07/02/14--03:35: odd issue
  • is this odd or just me ? 64ms to SIX? Tracing route to xplr-209-222-165-171.xplornet.com [209.222.165.171] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 * * * Request timed out. 3 9 ms 10 ms 12 ms rd3bb-tge0-8-0-0-7.vc.shawcable.net [64.59.156.2 43] 4 14 ms 11 ms 11 ms rc2bb-tge0-5-0-2.vc.shawcable.net [66.163.68.201 ] 5 21 ms 15 ms 24 ms rc5wt-tge0-2-0-6.wa.shawcable.net [66.163.78.218 ] 6 62 ms 66 ms 64 ms seattleix.xe-4-1-0.cr1.sea1.us.nlayer.net [206.8 1.80.218] 7 64 ms 63 ms 63 ms as22995.ae3-1003.cr1.sea1.us.nlayer.net [63.141. 219.238] 8 82 ms 81 ms 95 ms xplr-74-127-228-52.xplornet.com [74.127.228.52] 9 81 ms 81 ms 81 ms xplr-74-127-239-30.xplornet.com [74.127.239.30] 10 * * * Request timed out. 11 154 ms 153 ms 160 ms xplr-209-222-165-171.xplornet.com [209.222.165.1 71] Trace complete.

    0 0

    Is anyone else in Victoria experiencing bad packet loss tonight? Im getting 20-50% loss. 2 weekends ago I was getting some bad packetloss, but it calmed down enough that I could hop online and talk with a shaw rep. They told me they were experiencing packetloss across BC and had no other info. Now the same thing appears to be happening tonight, but now I can't even get the shaw online support to load up.

    0 0

    Hi, anyone still use newsgroup? Does your download from shaw news counts towards your monthly bandwidth?

    0 0
  • 07/06/14--19:40: [BC] VPN router
  • What's a good VPN router to use on Shaw?

    0 0

    out of everywhere in north and south america, Canada has the fastest average netflix speed, with the Canadian average being 2.76mbps :) lol even Brazil, Columbia, Chile and Uruguay beat the US....... http://ispspeedindex.netflix.com/ out of all Canadian ISP's Shaw Ranks as the highest cable internet provider on the list http://ispspeedindex.netflix.com/canada Shaw is at 3.09mbps average. while the number 1 spot in USA held by optimum (cablevision) sits barely above it at 3.10 those r some good numbers :)

    0 0

    Have not received emails all day this was sent to me from a friend who sent a email and it was returned. ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- (reason: 554-idcmail.shaw.ca) ----- Transcript of session follows ----- 554 5.0.0 Service unavailable

    0 0

    Shaw internet 250 is officially discontinued The highest internet speed shaw now offers is internet 100

    0 0

    Belkin N600DB Wireless Router Model F9K1102 v2 Firmware 2.10.17, 08/26/2013 Hello, I have been noticing lately with the router connected that I am getting quite a bit of long "waiting....." status bar messages. I have done speed and ping tests, everything is fine. There is not one particular site this happens more than the other. It is completely random. Unfortunately, I haven't yet disconnected the router to troubleshoot as we are currently quite dependent on the router. I am wondering if the long "waiting..." would this be a Shaw or router issue?

    0 0
  • 07/27/14--17:57: Installation woes...
  • Not really sure if this is the norm or not. I bit the bullet and went with Shaw because DOCSIS is shared and there's already an active Cable run here, didn't want to chance damaging the existing phone line. Purchased on Tuesday, picked the three? times that would be great, of course Sunday at 12AM-2PM was chosen. Apparently the guy isn't picking up and is pinned at a house. I offered to drive to Guildford at around 4:30PM (two? towns away), was told to sit idle... Guildford mall closes at 6PM, which is in 3 minutes; go figure. Not sure if this is whine or not; definitely not feeling great being this is the first time I've ever ordered Shaw and I don't even have service yet. I'm doing 12 hour shifts, so coordinating an installation is never the less: pants.

    0 0

    This has been going on for a few months now where, several times a day (daytime and evening), the connection just basically stops reacting. Cable modem is still claiming to be online (all lights on), router works fine for internal connections (between computers), but there is no resolving (using either Shaw's DNS servers, Google DNS, or OpenDNS). Everything just stalls trying to get a resolved address and content. Resetting either the router or modem seems to work (since a new connection seems to then be negotiated). Just to be sure, the router was changed to a new one back when this first started. If this was just us, I'd suspect wiring, router, etc (all new coax was run from the pole to the house when new cable gateway was put in. This problem started a little after that). However, a relative lives about 5 minutes away, also in East Van (we're around Commercial, she's closer to Main and Broadway) has been having the exact same issue. Of course, talking to reps, we get the usual "No known problems", "It's your router", "Try resetting XYZ"....This is reaching the point where we are seriously considering moving all services. Anyone else experiencing this? If so, is there a known issue, and is it getting fixed?

    0 0
  • 07/27/14--20:01: Arris Bridge Mode
  • Hi guys, So I saw apparently you couldn't bridge the Arris? It's actually pretty easy to do, I've only had the device for a few minutes, and I couldn't see any docs on this... Regardless... 1.) http://192.168.100.1/RgOptions.asp At the bottom there's Pass-through MAC Addresses. 2.) Throw your mac-address in there, hit save. 3.) If you don't get a lease, call Shaw to get your 2nd IP address which you're already paying for activated. 4.) Enjoy using both the Arris gateway (just for Wireless in my case) and have a single client (your secondary router, or in my case my only workstation) natively going through. Hopefully this was intended... definitely beyond useful then going full blown bridge mode (unless if you really need that 2nd address :-), then grab the Cisco one.) EDIT: Still no idea how to view power levels... any tips?

    0 0

    http://www.shawdirect.ca/hdguide During the week of July 28, 2014, all 600-series receivers will show an on-screen notification when the guide is opened...

older | 1 | .... | 11 | 12 | (Page 13) | 14 | 15 | .... | 37 | newer